Grote Clubactie en PLUS

Alvast een tussenstand Grote Club Actie en de PLUS Spaar je club gezond Sponsorpunten:

We hebben al 380 loten van de Grote Club Actie verkocht (we staan op 2/3 van het doel) en Sponsorpunten van de PLUS hebben we er meer dan 200, helaas kunnen we ze nog niet schenken aan BVM op de website van de PLUS. Maar dat komt goed! Doorsparen dus. 

De komende maanden doet BVM De Meern mee aan twee sponsor acties. De sponsor actie van de PLUS (“Spaar je club gezond”) is 5 september gestart en 18 september is de jaarlijkse Grote Clubactie van start gegaan. Dat lijkt veel, maar de BVM kan deze steun goed gebruiken. 

PLUS sponsor actie “Spaar je club gezond!”

De PLUS wil de lokale verenigingen graag een duwtje in de rug geven. Meedoen is simpel. Als je boodschappen doet bij PLUS Giel Smits in De Meern krijg je per €10,- aan boodschappen een coupon met een Sponsorpunt. De Sponsorpunten die je hebt gespaard, kun je op de website van PLUS schenken aan BVM De Meern. Op basis van het totaal aantal Sponsorpunten ontvangt BVM De Meern een geldbedrag van PLUS. Als je BVM De Meern een warm hart toedraagt, vragen we of je Sponsorpunten voor BVM wilt sparen. Je hebt nog tijd, de actie loopt tot en met 13 november 2021. Sparen dus!

De Grote Club Actie

Net als voorgaande jaren doen we dit jaar weer mee aan de Grote Club Actie. De judoka’s van BVM gaan weer op pad om loten te verkopen. Elk lot van €3,- dat u koopt, levert BVM €2,40 op. Dit jaar sparen we voor het Judo-kamp. Wil je BVM steunen en de kinderen een fantastisch judo-kamp geven, koop dan één of meer loten. Dat kan op https://lot.clubactie.nl/lot/bvm-de-meern/120548 of door de bijgaande QR code te scannen: